Vaarallisten aineiden ilmakuljetukset

 

Vaaralliset aineet ovat aineita tai esineitä vaarallisilla ominaisuuksilla, jotka, jos niitä ei ole asianmukaisesti valvottu, voivat aiheuttaa vaaraa ihmisten terveydelle ja turvallisuudelle, infrastruktuurille ja / tai kuljetusvälineille.

KIELLETYT JA RAJOITETUT TAVARAT

Lähettäjä hyväksyy sen, että sen lähetys on hyväksytty kuljetettavaksi. Lähetys ei pidetä hyväksyttävänä, jos IATA (Kansainvälinen ilmakuljetusyhdistys), ICAO (Kansainvälinen siviili- ilmailujärjestö), ADR (Euro- vaarallisten aineiden tiekuljetuksia koskeva asetus), mikä tahansa asiaan kuuluva valtion osasto tai muu asiaankuuluva organisaatio luokittelee lähetyksen vaaralliseksi aineeksi.

Monet tavarat, jotka vaikuttavat vaarattomilta jokapäiväisessä käytössä, voivat aiheuttaa vaaraa ilma- ja maantiekuljetuksissa, ja ovat siten kiellettyjä kuljettaa.

Kaikki aerosolit, deodorantit, suihkeet ja paineistetut kaasupullot ovat kiellettyjä, kaikki syttyvät nesteet, mukaan lukien hajuvedet ja partavedet, värikasetit tai musteet jne.

Keskitymme kaikkiin yhdeksän vaarallisten aineiden luokkiin ja tarjoamme täydellisen vaarallisten tavaroiden logistiikkapalvelun.

Vaarallisten aineiden luokittelu on jaoteltu yhdeksään luokkaan vaarallisten materiaalien tai esineiden tyypin mukaan. Klikkaa luokkaa saadaksesi lisätietoja.

  1. Räjähteet
  2. Kaasut
  3. Syttyvät nesteet
  4. Syttyvät kiinteät aineet
  5. Hapettavat aineet
  6. Myrkylliset ja tartuntavaaralliset aineet
  7. Radioaktiivinen materiaali
  8. Syövyttävät aineet
  9. Muut vaaralliset aineet

 

Onko olemassa muita merkintöjä, joihin minun pitäisi kiinnittää huomiota?
Jos näet jonkin alla olevista merkinnöistä tavaroissa jotka haluat lähettää, ota meihin yhteyttä..

Mistä löydän lisätietoja?
Jos et ole varma, mikäli lähetys on vaarallinen, pyydä valmistajalta tai toimittaja toimittamaan sinulle käyttöturvallisuustiedotteen. Jos sillä on UN-numero, tavara on vaarallinen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä.

Okei, miten voin lähettää vaarallisia aineita?
Vaarallisten aineiden kuljetusta varten ei ole olemassa yhtä tavanomaista menettelytapaa. Se riippuu paljon siitä, mitä lähetät. Siksi neuvomme sinua ottamaan yhteyttä asiantuntijoihimme ja hankkimaan apua.

Yritämme tehdä kaikki nämä säännöt mahdollisimman yksinkertaisiksi sinulle. Työskentelemme yhdessä tiiminä, ja toimitamme vaaralliset aineesi nopeasti.