Tietoja yrityksestä

WCARGO OY

Nuorekas ja dynaamisesti kasvava WCARGO OY on perustettu vuonna 2003. WCARGO Oy on erikoistunut toimitusten tuomiseen ja lähettämiseen kaikista kohteista. Toimimme kansainvälisen kuljetusalan normien mukaisesti (Pohjoismaiden Forwarding Federation yleiset säännöt, PSYM 2015).

 

WCARGO Oy on onnistunut lyhyessä ajassa rakentamaan infrastruktuurin, jonka avulla voimme valvoa logistisia prosesseja omilla resursseillamme.

Tarjoamme logistiikkapalveluja optimaalisilla kustannuksilla hyvin organisoitujen liiketoimintaprosessien ansiosta.

WCARGO: n kanssa työskentelyn edut::

OYrityksen sivukonttorit sijaitsevat logistisesti loistavissa paikoissa, mikä auttaa henkilöstöämme seuraamaan kuljetuksia muun muassa:

  • Päätoimistomme sijaitsevat Suomen suurimmalla lentokentällä, Helsinki-Vantaalla. Itse toimipaikka sijaitsee lentokentän alueella tullitoimiston ja ilmakuljetusterminaalien vieressä, mikä helpottaa kuljetusten sujuvuutta huomattavasti helpommin.
  • Toinen toimistomme ja tulliyhteydet sijaitsevat vain 12 km. Vaalimaa-Torfjanovkan rajanylityspaikasta. Rajan läheisyys tarjoaa monia mahdollisuuksia.

Tarjoamme täydellisen tullauspalveluiden paketin mukaan lukien laajan tulliselvitysvalikoiman, johon kuuluvat valmisteverot ja elintarvikkeiden varastointiluvat, tupakkatuotteet jne.

Meillä on oma lämmin (+18 astetta) varastotila (4 000 neliömetriä), jolla on aidattu alue, joka on laatuvarmistettu ja hyväksytty tullivarastoinnin (väliaikaisvarasto) ja tilapäisen varastoinnin osalta. Voimme varastoida tavarat turvallisesti suojatussa ja turvallisessa ympäristössä Venäjän rajan lähellä.

WCARGO OY: n työntekijöillä on tietotaito, pätevyys ja kokemus vaarallisen lastin käsittelystä. Voimme hoitaa ADR-lähetysten varastoinnin, pakkauksen, ja koko kotimaisen tai kansainvälisen kuljetuksen.

Vuodesta 2014 lähtien tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä toteuttamispalveluita, joihin kuuluvat: tavaroiden vastaanottaminen suoraan tavarantoimittajilta, varastointi, viennin ja tuonnin muodollisuuksien toteuttaminen, palautusten käsittely, tilauksen toimittaminen kaikkialle Venäjälle lopulliselle vastaanottajalle.

 


Olemme täysin akkreditoitu IATA Air Cargo Agentti vuodesta 2013. Tietomme ja vahvat kumppanisuhteet antavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaille luotettavia, joustavia ja kustannustehokkaita lentorahtiliikenneratkaisuja.

Olemme luotettava logistiikkakumppanisi Suomessa.